GR Rengøring 73 53 15 47

Erhvervsrengøring

GR Rengøring med kontor i Haderslev tilbyder effektiv og solid erhvervsrengøring med fokus på god service og ordentlighed.

Vi tilbyder:

  • Høj og ensartet kvalitet i alt vores arbejde
  • Stor fleksibilitet
  • Stabilitet
  • Konkurrencedygtige priser
  • Godt samarbejde

Geografi

Vi har kontor i Haderslev og vores professionelle servicemedarbejdere udfører forskellige opgaver i hele Sønderjylland, eksempelvis Haderslev, Åbenrå, Sønderborg og Tønder m.m.

Kontakt os for en uforpligtende snak på telefon 73 53 15 47.

Ydelser til erhverv

Håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring foregår typisk 1) efter håndværkerne har afsluttet der arbejde eller 2) mens håndværkerne arbejder. Sidstnævnte er blandt andet af hensyn til de medarbejdere, der skal arbejde, mens en ombygning eller renovering står på.

Læs mere

 

Erhvervsrengøring inkluderer gulvvask og anden tradionel rengøring på kontoret og andre arbejdspladser.Traditionel rengøring

Traditionel rengøring omfatter alle de opgaver, som man normalt tænker på, når man bruger benævnelsen rengøring, det være sig afstøvning af hylder og reoler, gulvvask, støvsugning, rengøring af køkken og toiletter m.m.. Det er de gode traditionsbundne arbejdsgange, hvor tingene ordnes effektivt og propert.

Opgaver som ofte udføres uden for almindelig kontortid eller på tidspunkter hvor det forstyrrer mindst muligt.

Læs mere

 

Kontorrengøring

Kontorrengøring udfører vi ofte uden for kontorets åbningstid. Her vil der tit være fokus på en rengøringsniveau, der sikrer det gode og miljøvenlige arbejdsklima. Alle undersøgelser viser, at dårligt indeklima fører til lavere effektivitet på arbejdspladsen. Det er altså lønsomt at sørge for et godt miljø.

Læs mere

 

Specialopgaver

Specialopgaver er de rengøringsopgaver, som ikke lige er den første indskydelse, når man bruger ordet erhvervsrengøring.

Specialopgaver kan variere... Ring og hør nærmere.

Specialopgaver inden for erhvervsrengøring er blandt andet ejendomsservice, graffitisanering og antigraffiti-behandling, afrensning af facader udenfor samt opgange og kældergange indenfor, højderengøring, oprensning og overfladebehandling af gulve. Specialopgaverne er på sin vis en samlet betegnelse for alle de ting, der ikke falder ind under traditionel rengøring.

Læs mere

 

Vinduer

Vinduespudsning eller vinduespolering (kært barn har mange navne) er som regel en udendørsopgave. Det kan dog også være i butikker, kontorer og større ejendomme, såvel inde som ude, hvor der i nogle tilfælde er brug for lifte og andet specialværktøj for, at vinduespudsningen kan gennemføres.

Vinduespudsning udføres efter aftale. Enten rent ad hoc eller med et fast interval, som vi aftaler.

Læs mere

 

Tæpperens

Tæpperens foretages ofte på kontorer, i butikker og forskellige instutioner, skoler etc. Plejer man gulvtæppet, vil dets levetid som blive forlænget, samtidig med at det ikke er beskidt og giver dårligt indeklima.

Læs mere

 

Gulvpolish

Vi udfører afrensning, skuring, klargøring med polish og højglanspolering af bl.a. vinylgulve på kontorer, i butikker, køkkener, gangarealer m.m.

Gulvet bliver oftest som nyt igen, og dets holdbarhed bliver kraftigt forøget med en regelmæssig behandling.

Læs mere

 

Få et godt tilbudlille lastbil til erhverv

Erhvervsrengøring foretager vi over hele Sønderjylland. Kontakt os gerne for et godt tilbud.

Telefonnummeret står på bilen. :-)