GR Rengøring 73 53 15 47

Håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring efter store og små projekter

Vi løser mange ad hoc opgaver indenfor beskrivelsen håndværkerrengøring. Som alle andre typer rengøringsopgaver, løser vi også denne med stor ansvarsbevidsthed. Vi bestræber os altid på at overholde vores tidsfrister og afleverer altid et ordentligt og kvalitetsfyldt stykke arbejde. Det betyder også, at vi ofte bliver anbefalet af vores kunder.

Samarbejder med håndværkerne

Ved håndværkerrengøring ser vi altid de andre håndværkere som samarbejdspartnere, selv om vi alle har en tidsfrist. Gennem samarbejdet med håndværkerne og deres arbejdsgang, kan vi bedre sørge for god rengøring, dels mens en eventuel ombygning finder sted, dels kan vi bedre planlægge slutrengøringen.

Det fører til et bedre arbejdsmiljø for de ansatte på kontoret, som også skal passe deres arbejde mens håndværkerne passer deres arbejde.

trods tidspres og i sidste ende et betydeligt bedre arbejdsklima. Vores team af veluddannede, stabile og fleksible medarbejdere opererer på alle tider af døgnet.

Kontakt for for yderligere information

Tlf. 73 53 15 47

 

Håndværkerrengøring - m2 pris

Hvor foretager vi håndværkerrengøring?

Det gør inde og ude, hvor der er behov for det, både mens arbejdet med ombygningen eller tilbygningen står på.

Det typiske steder, hvor der foretages håndværkerrengøring er på arbejdspladser, der kræver et fornuftigt arbejdsmiljø:

  • Kontorer
  • Butikker
  • Erhvervsejendomme
  • Trapper
  • Udearealer
  • Andre byggepladser

Hvad koster det pr. m2?

Det varierer alt afhængigt af den konkrete situation. Vi giver gerne et tilbud.

Faktorer er fx tidspunkter, hvor ofte, foranstaltninger i forhold til dem der arbejder i kontoret etc. Hvor meget snavs følger der med håndværkernes arbejde? Der er stor forskel fra projekt til projekt.

Ring for en god pris.